SMART PROMISE | Training
15967
page-template-default,page,page-id-15967,page-child,parent-pageid-15234,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Training

Trainingscentrum

Training van personeel wordt door Smart Promise NV. toegevoegd, met een “buy in” methode bij First Meridian NV. De training wordt geleverd door een opleidingscentrum van onze voorkeurspartner First Meridian NV.

Met een compleet programma van begin tot eind voor uw organisatie of project, zullen we uw personeels, kwaliteitsuitmuntendheid verbeteren en tegelijkertijd kostenbeheersing garanderen op het gebied van hernieuwbare energie in Suriname.

We werken samen met de klant aan het verbeteren van de kennis over hernieuwbare energie en het minimaliseren van de risico’s die uniek zijn voor elke organisatie en RE project.

First Meridian NV

Het curriculum van First Meridian NV omvat de implementatie van ISO- en OSHAS-normen en het helpen van (project) organisaties om hun duurzame ontwikkelingsdoelstellingen te bereiken.

First Meridian NV. ontwikkelt en implementeert nieuwe managementsystemen. Inclusief, maar niet beperkt, zijn verbeterprogramma’s voor QC, risico- en procesbeheer, veiligheid, milieu en interne audit. Voor uw trainingsbehoeften zijn programma’s beschikbaar, en kunnen ook op maat ontwikkeld worden.