SMART PROMISE | Project Duwatra 30 kW waterkrachtinstallatie
16195
page-template-default,page,page-id-16195,page-child,parent-pageid-15971,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Project Duwatra 30 kW waterkrachtinstallatie

Het lage waterpeil in de Surinamerivier bij het dorpje Duwatra zorgt ervoor dat we de werkzaamheden voor de waterkrachtcentrale (Oryon Watermill 30Kw) kunnen hervatten.

De komende maanden wordt de installatie geassembleerd en geïnstalleerd. Daarna is het zaak om een netwerk aan te leggen naar alle individuele gebruikers toe

Smart Promise & Deepwater energy joint venture

De zogeheten off-grid Oryon Watermill opstelling komt te liggen in de Surinamerivier bij het dorpje Duwatra. De 30 kW waterkrachtinstallatie wekt straks voldoende energie op voor de stroomvoorziening van in totaal drie dorpen.

“Als de installatie straks volledig operationeel is, dragen we hem over aan de lokale bevolking. Nu zijn de inwoners nog afhankelijk van dure, vervuilende dieselgeneratoren. Straks krijgen ze hun stroom 24 uur per dag, zeven dagen per week van de stille, schone en uiterst efficiënte Oryon Watermill.”