SMART PROMISE | Solar solutions
15976
page-template-default,page,page-id-15976,page-parent,page-child,parent-pageid-15234,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Solar solutions

Full service dienstverlener  die oplossingen zoekt voor het verlagen van energiekosten voor de consument.
Advies, design, aankoop begeleiding, installatie, garantie en onderhoud van de PV installaties.

 

Zonnepanelen

We beginnen bij het begin: zonnepanelen zijn uiteraard een essentieel onderdeel van een zonnepanelen installatie. Zonnepanelen (ook wel PV-panelen genoemd) worden op het dak van een woning geplaatst. Ze vangen de zonnestralen op. Er is veel keuze op het gebied van zonnepanelen. Zo bestaan er blauwe of zwarte zonnepanelen. Daarnaast zijn er verschillende typen zoals polykristallijn, monokristallijn of Dunne Film zonnepanelen (CIS panelen).

Omvormer

Naast zonnepanelen is een omvormer een essentieel onderdeel van een zonnepanelen installatie. Een omvormer zorgt ervoor dat je de elektriciteit in het huis of bedrijf kunt gebruiken en eventueel terug kunt leveren aan het energiebedrijf EBS, dat is waar je jouw rendement mee behaald. Een omvormer van hoge kwaliteit met maximale efficiency is dan ook van groot belang.

Montage systeem

Naast de zonnepanelen en een omvormer, vormt het montage systeem een essentieel onderdeel van de zonnepanelen installatie. Voor het monteren van de zonnepanelen op het dak is een montage systeem nodig. Afhankelijk van het type dak wordt het montage systeem gekozen om de zonnepanelen te monteren.

Teruglevering mogelijk in Suriname (E-wet 2016)

Als u teruglevert aan het net -bijvoorbeeld via zonnepanelen- dan kunt u met een slimme meter precies zien hoeveel er is teruggeleverd. Indien u een meter heeft met een terugdraaimeter wordt de teruggeleverd energie automatisch van uw verbruikte energie afgetrokken. In dat geval heeft u deze meter niet specifiek nodig om voordeel te hebben van uw teruglevering

Monitoringssysteem

Met het monitoringsysteem kun je precies zien hoeveel stroom de zonnepanelen leveren. In geval van een storing ontvang je ook een e-mailmelding van Smart Promise NV.. Zo zorgen we dat de panelen optimaal rendement geven en zie je precies hoeveel stroom een installatie levert. Je eigen opbrengst kun je bekijken op de computer, laptop, smartphone of tablet. Een monitoringsysteem is optioneel.

Onderhoud aan uw zonne-energie installatie.

Waarom uw zonnepanelen reinigen?

Veel fabrikanten voorzien zonnepanelen van “een zelfreinigende laag”. Hierdoor hecht het vuil minder snel op de zonnepanelen. De praktijk is echter dat deze vuilafstotende laag slijt en na 1 a 2 jaar is verdwenen. Daarna is het van belang om de panelen schoon te houden door onderhoud te plegen, zodat de opbrengst gemaximaliseerd wordt.

 

Wij maken het u gemakkelijk: complete sets zonnepanelen en complete installatie

 

Wij begrijpen dat de keuze voor welke soort zonnepanelen en bijbehorende zaken niet gemakkelijk is. Daarom hebben wij alvast complete sets zonnepanelen voor u samengesteld, om de keuze eenvoudiger voor u te maken. We hebben verschillende soorten sets voor zonne-energie, er zit altijd wel een set bij die aansluit bij jouw stroombehoefte.

 

Neem gerust eens contact op voor meer informatie.

 

SmartPromise N.V.

R.E. Consultants & Advisors
RuurdtJukema@https://www.smartpromise.net
+597-869-3876 Cell