SMART PROMISE | Deepwater Energy
15971
page-template-default,page,page-id-15971,page-parent,page-child,parent-pageid-15234,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Deepwater Energy

Oryon Watermill: Always Energy Everywhere

Complete bouw, levering en installatie in één jaar van de Oryon Watermill

 

• Altijd site survey vooraf
• Gegarandeerde energieopbrengst
• Permanente realtime online monitoring en check op efficiency
• Gegarandeerde lage onderhoudskosten
• Lokale eerstelijns technical support door Smart Promise NV.
• Vaste gecertificeerde onderhoudspartijen
• 24/7 bereikbaarheid

 

De installatie van de Oryon Watermill kan vanaf de fabriek worden geleverd als turn key project, inclusief servicecontract en energie-exploitatie worden aangeboden. Deepwater Energy levert , installeert en onderhoudt over de hele wereld. Voordeel van installatie en service door ervaren experts van Deepwater-Energy en Smart promise NV. is dat uw rendement mogelijk nog hoger wordt. Desgewenst organiseren we ook de energie-exploitatie vanuit onze bestaande samenwerking met verschillende energieleveranciers.

Wereldwijd 24/7 service en onderhoud

Met een service- en onderhoudscontract bent u gegarandeerd van 25 jaar hoog rendement, in termen van zowel energie als geld. Deepwater-Energy, het bedrijf achter Oryon Watermill, verzorgt het onderhoud en eventuele reparaties, in samenwerking met gecertificeerde lokale servicepartners over de hele wereld. Op basis van online performance monitoring van de installatie, kan snel worden gereageerd bij eventuele storingen. In combinatie met een 24/7 bereikbaarheid en een tweedelijns technische support die snel ter plaatse kan komen, ontzorgen we u volledig: Always energy everywhere!

Logo

Smart Promise partner voor installatie en reparatie

Wereldwijd werkt Deepwater Energy met lokale bedrijven om samen klanten te woord te staan. Voor elke regio zijn er lokale bedrijven die helpen bij het installeren van de Oryon Watermill en het repareren als een installatie niet goed meer draait. Op deze manier proberen wij het contact met klanten soepeler te laten verlopen en beter af te handelen.