SMART PROMISE | Over Ons
16017
page-template-default,page,page-id-16017,page-child,parent-pageid-16029,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Over Ons

Smart Promise is een full service dienstverlener voor de Surinaamse consument die oplossingen zoekt voor het verlagen van hun energiekosten. Advies, design, implementatie, garantie en onderhoud van de installaties

 

Smart Promise NV.  is  Kwaliteit en Innovatie

Smart Promise is in 2009 opgericht met het doel om te helpen om Suriname te verduurzamen. Destijds was zonne-energie nog relatief nieuw en onbekend bij het grote publiek, en was het enthousiasme van Smart Promise een welkome impuls om de inzet van duurzame energie aan te moedigen.

Inmiddels is zonne-energie een groeiende bedrijfstak geworden in de Caricom, met veel verschillende aanbieders. De vraag rijst wat de toegevoegde waarde van de Smart Promise is in Suriname. Als het gaat om de verduurzaming van Suriname, kunnen we dat misschien net zo goed aan de overheid overlaten?

 

Ons antwoord is dat de Surinaamse burger innovatief en proactief genoeg is om in te zien dat het realiseren van energiezekerheid een zaak is die men ook in eigen beheer kan nemen, Smart Promise NV. is daarvoor de juiste partner.

 

Waarom Kwaliteit?

Om hier goed antwoord op te geven, moeten we kijken naar twee kernpunten van ons bedrijf: kwaliteit en innovatie. Smart Promise gaat er prat op dat wij kwalitatief gedegen installaties leveren. Dat uit zich in het gebruik van hoogwaardig materiaal, en in de aandacht voor gedegen installaties en een goede afwerking. In onze werkwijze is een huisbezoek essentieel; het is belangrijk dat een adviseur de situatie opneemt om de beste oplossing voor panelen, type omvormer en kabelroute te bepalen. Verder houden wij ook scherp in de gaten hoe de opbrengst van onze systemen is over de jaren. Op die manier zorgen wij ervoor dat onze klanten ook jaren ná plaatsing nog tevreden blijven met hun zonnepanelen, en de boodschap van verduurzaming verspreiden aan hun omgeving.